Nyheder fra Bruno Banani

Så er der et par lækre nyheder fra tyske Bruno Banani. Især må bemærkes den sorte tight, som er rigtig lækker. Prisen er måske i den lidt høje ende, men helt klar pengene værd.

Køb Bruno Banani hos intimo.dk


Hvilket badetøj? – En ren jungle…

Det er altid svært at vælge tøj. Måske især badetøjet. For hvad skal man vælge?

Badeshorts er en sand klassisker i Danmark. Det har den ikke altid været, men op gennem 90´erne blev det den foretrukne badebuks for børn og voksne. Den afløste den klassiske Speedo-badebuks. Fordelen ved badeshorts er naturligvis at de kan bruges til mere end bare at bade, uden at det virker anstødende på nogen. Ulempen er modstanden når man svømmer, og manglende sol på hele kroppen.

Badetrunks er på vej frem i Danmark. Det er en tætsiddende badebuks, som er forsynet med ben. De sidder rigtig godt på kroppen, og giver fin mulighed for bevægelse. Der er lavet ekstra plads foran, så der ikke er noget som strammer. Denne badebuks er især populær blandt det yngre publikum.

Bikini / Speedos er ved at være en døende race. Den er mest brugt blandt svømmere, men også de vælger efterhånden andre modeller. Fordelen ved bikini er helt klart at de kun skjuler hvad de skal. Ulempen er dog at man nemt kommer til at se en smule overvægtig ud.

Vores konklussion er, at badetrunks er en sikker vinder. Bedøm selv – og køb dine badebukser hos MensCloset.dk.


Private Structure – LOOK AT THE COLORS!

Private Structure er et asiatisk mærke, som leverer moderigtigt undertøj. Det er super lækkert, helt klassisk undertøj. Men farvekombinationen er fantastisk. Gør lidt ekstra med stilen. Prøv med Private Structure.

Køb Private Structure via den officielle hjemmeside.

Køb Private Structure hos MensCloset.dk


Andrew Christian giver dig lidt ekstra…

Andrew Christian er efterhåbenden blevet et sort mærke. Det kan købes næsten over hele verden. Andrew Christian hitter de fleste steder. Hvorfor det?

For det første er Andrew Christian hurtig med nye modeller. Det gør at ikke alle render rundt med de samme underbukser. Dernæst er de frække i farverne.
En anden stor grund til at Andrew Christian hitter, er måden hvorpå underbukserne er designet. Mange af Andrew Christians modeller tilføjer lidt ekstra til din naturlige pakke. Enten ved hjælp af en inder-lomme, eller en lille pad som naturligt gør din pakke større.

Se billederne, og prøv selv forskellen.

Køb Andrew Christian i Danmark hos MensCloset.dk.


Modus Vivendi – Underøj, Badetøj og lidt til…

Modus Vivendi kan med rette siges at have sin helt egen, unikke stil. Vi har fanget en del af deres foskellige styles. Nogle synes lidt langt fra nutiden. Men der er op til dig at bedømme. Køb undetøjet direkte hos Modus Vivendi.


James Tudor

Klassisk undertøj fra James Tudor

james-tudor


aussieBum er stadig fedt

aussieBum fra Asutralien er stadig et kæmpe hit over hele kloden. Deres design som spænder fra klassisk til vovet er hot hos mange. Deres stil appelerer til den moderigtige mand, den modne type og drengerøven. Bedøm sel – og køb online på aussieBum.com.

aussiebum


HOT undertøj mv. fra ES Collection

Spanske ES Underwear tilbyder ikke kun frækt undertøj. De tilbyder en lang række hotte produkter. Se på billederne nedenfor, og tag et kig på deres hjemmeside.


Gør det hele lidt frækkere

Gør det hele lidt frækkere – vælg undertøj som er “lidt” anderledes. Smag og behag er forskellig. Dog er der noget undertøj som er lidt frækkere end andet. Jeg har fundet nogle modeller som med garanti vil vække lidt mere opsigt. Bedøm selv…


Unico undertøj og badetøj

Et mærke som gang på gang fanger min opmærksomhed er Unico. Undertøj til mænd fanger ikke altid lige godt. Men lige netop med Unico er det svært at få blikket væk. Det er fræk og lækkert på samme tid. Det sidder perfekt – hver gang. Se selv nedenfor, både med badetøj og underbukser er Unico Super Frækt!


Copyright © 2011 Frago.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
iDream theme by Templates Next | Powered by WordPress